Dentist Cluj Napoca - Cabinet Stomatologic - Dotare
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Dotare

În cabinetul stomatologic Smart Dental Cluj-Napoca, cele mai moderne tehnologii disponibile în medicina dentară sunt puse la dispoziția dumneavoastră:

 
sterilizare
Sterilizare sigură
Sterilizarea instrumentarului este una dintre prioritățile cabinetului, devenind astfel și unul dintre motivele care ne recomandă în alegerea dumneavoastră. Respectarea cu strictețe a normelor asepsie și antisepsie, precum și investițiile făcute în echipamentele de sterilizare, sunt o garanție a faptului că în cabinetul nostru vă vom putea trata fără riscul de a contacta afecțiuni transmisibile prin salivă și sânge.
cerec3
Tehnologia Cerec 3D - Stomatologia CAD CAM
Cea mai modernă și precisă metodă de reconstrucție dentară, tehnologia CAD CAM Cerec 3D (CEramic REConstruction) de la Sirona, Germania este acum prezentă și în cabinetul Smart Dental, astfel încât restaurațiile coronare integral ceramice pot fi realizate pe loc, în aceeași ședință ! Designul reconstrucțiilor Cerec sunt realizate de un computer și frezate pe loc în blocuri ceramice, chiar în cabinetul nostru.
handpiece
Piese de mână cu fibră optică
Tratamentele se realizează cu ajutorul pieselor de mână cu fibră optică Kavo - Germania, care asigură o iluminare suplimentară, optimă a câmpului operator, din dorința de a fi cât mai riguroși în cadrul tratamentelor pe care le efectuăm.
 
 
endodontie
Endodonție
Echipamentele utilizate în pregătirea și obturare canalelor radiculare fac ca tratamentul endodontic în cabinetul nostru să fie unul riguros și precis. Motorul Root ZX II (Morita, Japonia) și sistemul de obturare prin condensare verticală la cald (System-B și Obtura III, SUA) realizează o obturare tridimensională a canalelor radiculare, favorizând un prognostic bun pentru dintele astfel tratat.
albire zoom
Albire dentară Zoom Advanced Power
Sistemul de albire dentară Zoom Advanced Power (SUA) este cel mai eficient tratament de albire dentară disponibil în prezent. În numai 45 de minute, dinții dumneavoastră se vor albi cu până la 8 nuanțe.
lampa foto
Lămpile de fotopolimerizare
Lămpile de fotopolimerizare cu LED - fără fir - asigură putere, siguranță și ergonomie în realizarea restaurațiilor din materiale compozite (obturațiilor)
pentamix
Pentamix
Sistemul de amprentare Pentamix utilizează cele mai bune materiale de amprentare - polieterii - pentru tratamentele de protetică și estetică dentară de cea mai bună precizie și pentru cele mai pretențioase zâmbete. 
 

 
 
 
 
Romania
Cluj-Napoca, 400609
Calea Dorobanților, Nr.105 / 125
Programări : +4 0264 410 699
+4 0749 410 699
E-mail: office @ smartdental . ro
 
webdesign  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.