Dentist Cluj - Fațetele Ceramice
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Centrul Stomatologic Smart Dental

Cabinetul Stomatologic Smart Dental din Cluj-Napoca a început ca un business de familie. Astăzi, pentru a veni în sprijinul cerințelor tot mai exigente ale pacienților noștri, am modificat conceptul clasic de „medic bun la toate”.

Fiecare membru al echipei noastre excelează într-o anumită ramură a stomatologiei, echipa întregind tratamentul bine condus - beneficiul final al pacientului fiind pe primul plan. 

Estetica dentară este specialitatea stomatologică cu cel mai mare impact asupra personalității individului, de aceea îi vom acorda o importanță deosebită.

În cabinetul nostru, atât prin atenția, căldura și profesionalismul medicilor noștri, dar și prin ambientul modern dorim să creăm pacienților o stare de relaxare, încredere și siguranță. 

Fațetele Ceramice

 
Pentru că un zâmbet impecabil se obține numai atunci când dinții sunt într-o stare perfectă, echipa Smart Dental folosește cu succes fatețele ceramice dentare.
 
Fațetele dentare sunt niște foițe subțiri de ceramică (de grosime 0.6-1 mm) care se lipesc pe suprafața dinților după șlefuirea unei suprafețe foarte subțiri a smalțului.
 
fatete1
 
Ele reprezintă o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul, chiar și atunci când există probleme de formă, aliniament, lungime, sau poziție ale dinților. Dificultatea procedurii implică răbdare din partea pacientului precum și o înaltă calificare prinvind principiile estetice ale medicului.
 
Rezultat obținut în urma aplicării a 5 fațete ceramice și o coroană integral ceramică:
 
fatete2
 
 
 
 
Romania
Cluj-Napoca, 400609
Calea Dorobanților, Nr.105 / 125
Programări : +4 0264 410 699
+4 0749 410 699
E-mail: office @ smartdental . ro
 
webdesign  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.