Dentist Cluj - Consultul Stomatologic
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Centrul Stomatologic Smart Dental

Cabinetul Stomatologic Smart Dental din Cluj-Napoca a început ca un business de familie. Astăzi, pentru a veni în sprijinul cerințelor tot mai exigente ale pacienților noștri, am modificat conceptul clasic de „medic bun la toate”.

Fiecare membru al echipei noastre excelează într-o anumită ramură a stomatologiei, echipa întregind tratamentul bine condus - beneficiul final al pacientului fiind pe primul plan. 

Estetica dentară este specialitatea stomatologică cu cel mai mare impact asupra personalității individului, de aceea îi vom acorda o importanță deosebită.

În cabinetul nostru, atât prin atenția, căldura și profesionalismul medicilor noștri, dar și prin ambientul modern dorim să creăm pacienților o stare de relaxare, încredere și siguranță. 

Consultul Stomatologic

Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemelor din cavitatea ta bucală este necesară o consultație de specialitate. În cadrul acesteia, vom discuta pe lângă problemele de sănătate generale și Nevoile – Dorințele – Așteptările tale de la tratamentul stomatologic pe care îl vei urma. Îți vom cere să completezi un chestionar medical, pentru a ne fi nouă mai ușor să înțelegem Nevoile pe care le ai din punct de vedere stomatologic. O radiografie panoramică ne este necesară pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemelor cavității tale orale. Vom realiza câteva fotografii pe baza cărora vom discuta Dorințele tale din punct de vedere estetic. Estetica dentară este ramura stomatologiei cu cel mai mare impact asupra personalității tale, de aceea vom discuta toate posibilitățile de tratament de care poți beneficia în cabinetul nostru modern.

În urma examenului clinic iți vom propune mai multe planuri de tratament, iar de comun acord vom stabili realizarea unuia dintre acestea. Îți vom putea spune care sa fie așteptările tale la finalul acestuia.

c0nsultat13

Educarea pacienților este o preocupare continuă în cabinetul nostru. Pe lângă ilustrațiile și explicațiile oferite pacienților, în cabinetul Smart Dental a fost introdusă tehnologia digitală. Conform principiului „O imagine face cât o mie de cuvinte”, peste 100 de filmulețe de animație (MediaMed - Canada) care ilustrează diferite proceduri medicale dentare au fost puse la dispoziția dumeavoastră.
În acest mod, fiind pacientul nostru vă veți putea face o imagine reală asupra tratamentului pe care medicul dentist il va efectua.

Nu vom lăsa nimic la voia intâmplării, dorim să fim la înălțimea Nevoilor – Dorințelor și Așteptărilor tale.

Cât costă o plombă?

Este o întrebare pe care o auzim des. Un dinte cu un proces carios poata să aibă diferite grade de distrucție coronară, iar soluțiile de tratament sunt diferite în funcție de situație. Variante posibile de tratament:

  • Obturație (plombă) din material compozit;
  • Reconstrucție ceramică CEREC (Inlay sau Onlay) - dacă mai mult de 40% din structura dintelui a fost distrusă;
  • Tratament endodontic (dacă a fost afectat și nervul), urmat de pivot de fibră de sticlă și obturație sau coroană dentară;
  • sau chiar Extracția dintelui – dacă rădăcina dintelui și/sau coroana acestuia sunt compromise irecuperabil.

Așadar, ceea ce poate fi considerat de către un pacient "un dinte care are nevoie de o plombă" poate avea uneori implicații mult mai serioase, cu necesitatea efectuării unor tratamente complexe.

Aceste lucruri nu pot fi stabilite telefonic ci este nevoie de o consultație!

 
 
 
 
Romania
Cluj-Napoca, 400609
Calea Dorobanților, Nr.105 / 125
Programări : +4 0264 410 699
+4 0749 410 699
E-mail: office @ smartdental . ro
 
webdesign  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.